ProgSoft-tickets ®
Online jegyértékesítő rendszer

A Nagy Leleplező Retro SHow! 2018.12.07. 20-04 Glob Royal Club, 1036 Budapest, Csemete u. 5.
Ezen az éjszakán új szintre emeljük a Retro fogalmát! Minden kiderül, még az is, hogy ki az a rejtélyes Grand Master B. akinek mixeit, a világ online disco radioinak listáját vezető Topaz Disco Radioban lehet hallani minden pénteken. De lesz videó disco Dj Max-al, "just the best" összeállítás Barabás Zoli rádió dee jay-el és hajnalban még Classic House Parti is Dj. Iron-al. Program kezdés 20.00-tól, belépőjegyek a helyszínen, és a szervezőknél is beszerezhetőek 1.500 Ft/fő áron.
. Kijelentem, hogy az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzatot (AASZ) elolvasása és értelmezése után a benne foglaltakat kifejezetten tudomásul veszem.

A fenti szabályzat elfogadásával együtt egyetértek azzal, hogy a ProgSoft Bt. (továbbiakban Társaság) kizárólag csak azokat a személyes adataimat kéri be és tárolja el, amelyek feltétlenül szükségesek a számla kiállításához (2007. évi CXXVII. ÁFA törvény 169. §-a). A Társaság a kapott személyes adatokat bizalmasan kezeli, ezek védelme számára kiemelt fontosságú, emiatt a biztonságos adatkezelés érdekében minden elősegítő intézkedést megtesz. A megadott személyes adatokat a Társaság a Felhasználó előzetes hozzájárulása nélkül harmadik félnek semmilyen módon nem adja tovább azon esetek kivételével, amikor az adatok továbbítására a Társaság jogszabályi előírásnál fogva köteles. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).

MEGRENDELŐ ADATAI (A ' * ' melletti mezők kitöltése kötelező!)
*
*
*
!
Kérjük az email cím beírásakor körültekintően járj el, mivel hibás vagy elgépelt email cím miatt nem érkezik meg a visszaigazoló levél! Mobileszközről történő beírásnál az eszköz által automatikusan felajánlott e-mail kiválasztásánál szóköz maradhat a cím végén, amit törölni kell a hibaüzenet elkerülése érdekében!
*
!
A belépőjegy ára 200.- HUF kezelési költséget tartalmaz! Erről részletesebben az ASZF II/2.4. pontja szolgáltat információt!
*
*

A kitöltött megrendelő elküldése után a program a megadott adatok alapján díjbekérő számlát állít ki, melyet visszaküld a megrendelő e-mail címére, valamint megjeleníti a képernyőn is. A jegy(ek) árának kiegyenlítése után küldjük az elektronikus számlát, valamint a belépőjegy(ek)et is a rendezvényre. A jegyvásárlásról szóló Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) a következő linken megtalálható: ÁSZF


Copyright ProgSoft Bt.® 2017. Minden jog fenntartva!