RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Történetünk 1985-ben kezdődött, amikor baráti társaságunkkal egy Dohány utcai klubhelyiségben megszerveztük első zenés-táncos eseményünket. Ez volt a Vasedény KISZ klub, mely közel egy éven keresztül teltházzal működött. Azóta több száz kisebb-nagyobb rendezvényt bonyolítottunk le szórakozóhelyeken, éttermekben, sörözőkben, művelődési házakban, házibulikon. Köztük szerepelt több olyan népszerű buli is, melyek, ma már nem létező, egykor neves szórakozóhelyeknek állítottak emléket. Nekünk az a legfontosabb, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a közönséget és mindenki jól érezze magát!

A jegyek értékesítése saját fejlesztésű online jegyértékesítő rendszerünkkel történik. Web oldalunkon, valamint közösségi oldalainkon megjelentetett reklámoknak, valamint hirdetéseinknek köszönhetően törzsközönségünk létszáma folyamatosan bővül. Átlagban 150-200 résztvevőt szinte minden saját rendezésű összejövetelre el tudunk hívni.

 

ZENÉS-TÁNCOS RENDEZVÉNYEK TELJES KÖRŰ LEBONYOLÍTÁSA

CÉGES ÉS PRIVÁT PARTYK MEGSZERVEZÉSE

FÉNY ÉS HANGTECHNIKA TELEPÍTÉSE, DJ SZOLGÁLTATÁSOK

REFERENCIÁINK

  • Vasedény Klub * Arizona Bar * Cseresznyéskert * Oportó étterem * Ypsilon Café * Oázis Music Club * Teatrum Étterem * Vezér Söröző * MM Pub * Larus Rendezvényközpont * Hpnotiq Budapest * Üvegház disco * Metro Club Theatre * Stifler 32 Bár

AHONNAN INDULTUNK

2015.05.09-én tartottuk az első diszkónk, a Vasedény KISZ Club 30 éves megemlékezését. Minden alapítótag eljött, jó érzés volt újra együtt lenni és visszaidézni a régi szép időket! Előkerült a régi cuccok közül néhány (lámpák, kazetta, no és a legfontosabb, a jegyértékesítő lyukasztó a 7-es buszról 🙂 !

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS AJÁNLATKÉRÉS

Ha szeretnél szervezni egy eseményt,  vagy ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésed van, akkor töltsd ki az alábbi megrendelő lapot, és küldd el nekünk!