SZÁMÍTÁSTECHNIKA

Cégünket 1998-ban alapítottuk szoftverkészítés, szoftverfejlesztés valamint szaktanácsadás fő tevékenységi körrel. Kezdetben egyedi szoftvereket (számlázó, készletnyilvántartó, ügyviteli) készítettünk és fejlesztettünk. Programjaink révén egyre közelebb kerültünk a számítástechnika többi részéhez is. Kiépítettünk, valamint üzemeltettünk többgépes hálózatokat, felügyeltünk és karbantartottunk rendszereket, több cégnek biztosítottuk a számítógépes hardver ellátást, és javítottuk  a meghibásodott számítógépeiket. Néhány év elteltével teljes körű számítástechnikai szolgáltatást tudtunk nyújtani ügyfeleinknek. 
Szoftverfejlesztéseink során több, mint 80 egyedi szoftvert készítettünk közel 50 cégnek, vállalkozásnak, melyek között voltak számlázó, raktári és egyéb készletnyilvántartó, ügyvitelkezelő, értékesítő programok és komplett rendszerek. Legújabb fejlesztéseink webes alkalmazások, értékesítő programok (jegyértékesítés).  Ezekhez a rendszerekhez mindenképpen kellett egy modern kifizető  egység, ezért 2017-ben cégünk szerződést kötött a K&H bankkal. Ennek lett az eredménye, hogy szoftvereinken keresztül banki átutalással, 9 féle bankkártyával, valamint K&H SZÉP kártyával is lehet kezdeményezni kifizetést egy szabványos és teljesen biztonságos rendszeren keresztül.

 

SZOFTVERKÉSZÍTÉS, SZOFTVERFEJLESZTÉS, SZAKTANÁCSADÁS

SZÁMÍTÓGÉP ÜZEMELTETÉS ÉS KARBANTARTÁS

TELJES KÖRŰ ÁTALÁNYDÍJAS SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁSOK

SZÁMÍTÁSTECHNIKAI AJÁNLATKÉRÉS

Ha szükséged van bármilyen számítástechnikai szolgáltatásra, valamilyen szoftverre,  vagy ezzel kapcsolatban szaktanácsadásra, töltsd ki az alábbi megrendelő lapot, és küldd el nekünk!