CÉGÜNKRŐL

Számítástechnikai cégünket 1998-ban alapítottuk ProgSoft Bt. néven, tehát idén már 21 évesek vagyunk! A kezdeti időszakban kimondottan egyedi szoftvereket készítettünk a megrendelők igényeihez igazodva. Ezek többnyire számlázó, készletnyilvántartó és ügyviteli programok voltak, melyek kis és közepes vállalatok, kereskedelmi és szolgáltató intézmények részére készültek. Fejlesztéseink során egyre szerteágazóbb és összetettebb feladatokat valósítottunk meg. Többgépes hálózati megoldásokat alkalmaztunk, pénztárgépes összeköttetést biztosítottunk és részt vettünk összetett ügyviteli rendszer fejlesztésében, valamint országos hálózattal rendelkező cég teljes körű számítástechnikai igényeinek elkészítésében és karbantartásában. A számítástechnika szinte minden részében dolgoztunk már a megrendelő igényeinek megfelelően. Fennállásunk óta több, mint 80 szoftvert készítettünk közel 50 cégnek, vállalkozásnak.
rendezvényszervezést 1985-ben kezdtük el, amikor kaptunk egy klubhelyiséget azzal a céllal, hogy zenés eseményekkel szórakoztassuk a közönséget. Mivel a baráti társaságból többen is kedvet kaptak erre a felhívásra, ezért megszerveztük a Vasedény KISZ klubot a Dohány utcában, amelyik közel egy éven keresztül teltházzal működött! Azóta többszáz kisebb-nagyobb rendezvényt bonyolítottunk le szórakozóhelyeken, éttermekben, sörözőkben, művelődési házakban, házibulikon. Nekünk az a legfontosabb, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a közönséget, és mindenki jól érezze magát!
Menet közben gondolkoztunk azon, hogyan tudnánk a két szakterületünket továbbfejleszteni. A megoldás 2015-ben érkezett meg, amikor elkészítettük online jegyeladási rendszerünket. Eleinte kizárólag a saját rendezvényeinkre árultunk jegyeket, majd más által szervezett eseményekre is kiterjesztettük ezt a tevékenységünket. Az értékesítés mentén haladva szerződést kötöttünk a K&H bankkal a bankkártyás, valamint a SZÉP kártyás fizetési lehetőségek miatt.

Mivel több ügyfelünk foglalkozott ingatlanokkal kapcsolatos feladatokkal, ezért egy idő után egyre több munkát vállaltunk ebben a körben is. Elsőként kisebb-nagyobb karbantartással, majd az üzemeltetéssel, valamint  a kertészettel is elkezdtünk foglalkozni ügyfeleink megelégedésére. Az igény meg volt rá, így sikerült referenciákat is szerezni. Örömünkre szolgál, hogy az ország egyik legnagyobb üzemeltetőjénél is vállaltunk, illetve folyamatosan vállalunk munkát.

2019-ben úgy gondoltuk, hogy az új tevékenységi körök miatt a nevünk már nem teljesen fedi a vállalkozás egyéb tevékenységeit, ezért átneveztük magunkat Activus Team Bt.-re.

PS_logo2Logo

 

HA ÜZEMELTETÉSBEN GONDOLKODSZ, KERESS MINKET!

KÜLÖNLEGES BULIHANGULATOT VARÁZSOLUNK BÁRHOVA

BÍZD RÁNK JEGYÉRTÉKESÍTÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ FELADATAID

TELJES KÖRŰ SZÁMÍTÁSTECHNIKAI SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK